Στο Φεστιβάλ Art4More 2022, του Οργανισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», η τέχνη είναι το μέσον για να βρει ο άνθρωπος την αλλοτινή του σύνδεση με τη φύση. Στόχος, η επανάκτηση της ψυχικής μας υγείας και η διασφάλισή της για τις επόμενες γενιές.

Για ακόμη μία χρονιά το Art4More παρουσίασε Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης, προσκάλεσε σε Εργαστήρια, δημιούργησε κύκλους συζητήσεων με Ομιλίες στο Forum ‘’EcoMentArt’’, ξάφνιασε και εντυπωσίασε με ιδιαίτερες Performances και ταξίδεψε με Μουσική…

Σε απόλυτη σύνδεση με τη φύση!

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 14, 15 & 16 Οκτωβρίου 2022 οι επισκέπτες του Φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τρεις Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης, performances και ακροβατικές παραστάσεις, Ομιλίες από ανθρώπους της Επιστήμης, της πολιτικής σκηνής, της Τέχνης και των Γραμμάτων, Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους και live Συναυλίες!

Το Φεστιβάλ διεξήχθη με την οικονομική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης». Με τη συμμετοχή του Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Κλείνοντας, δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες που για ακόμη μια χρονιά παρά τον φθινοπωρινό και βροχερό καιρό στήριξαν έμπρακτα το Φεστιβάλ «Art4More»!

Διοργάνωση Φεστιβάλ Art4More

Επιστημονική Ομάδα
Μαρία Κερασόγλου, Πρόεδρος Δ.Σ.
Αλέξανδρος Οικονόμου, Επιστημονικά Υπεύθυνος
Ιωάννα – Μαρία Λέκκα, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης Ι»
Κωνσταντίνα Γιαννιούδη, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης ΙΙ»
Εκθέσεις – Παραστάσεις: Μαριτίνα Κονταράτου, Θεωρητικός Τέχνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Γεν. Συντονισμός: Αριστέα Γκούτσιου
Γραφείο Τύπου: Δημήτρης Οικονόμου
Digital Media Officer: Ελένη Λιάσκου
Υπεύθυνος Εθελοντών: Θεοδόσης Γκελτής
Υποστήριξη: Δανάη Οικονόμου, Θεατρολόγος