Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, οι Blues Bug, οι οποίοι έχουν υπάρξει στην κορυφή της αθηναϊκής τζαζ σκηνής από το 1990 όταν ο Τεό Θεοδωρίδης επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από μουσικές σπουδές στο Σικάγο, επιστρέφουν ως τρίο στη σκηνή του Jazzét Music Hall.

Εμπνευσμένοι από καλλιτέχνες όπως οι James Brown, Kool & the Gang και Earth Wind and Fire, οι Blues Bug είναι το πιο funky φαινόμενο στην Ελλάδα. Έχουν ερμηνεύσει την πρωτότυπη μουσική τους καθώς και τις πιο αγαπημένες διασκευές των funk/soul σε δημοφιλή κλαμπ και φεστιβάλ, με μέσο όρο περίπου 100 ζωντανές εμφανίσεις το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των 34 χρόνων τους πάνω στη σκηνή – όπου τα τελευταία 10 χρόνια είχαν εγκαθιδρυθεί στο Βερολίνο, έχουν εμφανιστεί με τους Arturo Sandoval, Louisiana Red, Kia Koleman, Guitar Shorty και Cookie McGee, Mick Taylor & το All-Star Blues Band και τον funkster της Νέας Υόρκης Milo Z και αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως τους Γιώργο Κοντραφούρη, Τάκη Πατερέλη κ.α.

Οι Blues Bug Trio με τις jazz / funk μουσικές τους, γνωρίζουν πολύ καλά πως να διασκεδάζουν και να ξεσηκώνουν το κοινό τους.

THE BLUES BUG TRIO:

  • THEO BLACK: VOCALS, EL.GUITAR, PERCUSSION, KEYBOARDS, EL.BASS
  • TASOS SOKORELIS: EL.GUITAR, EL.BASS
  • LEONIDAS KOTSIS: DRUMS