Η παράσταση που παρουσιάζει από χορευτικό ντουέτο έχει τον τίτλο Bloom, που εμπεριέχει τη Βύθιση (bloom) την Άνθιση (Bloom) και την έκρηξη (Boom). Σκοπός μας είναι η σύνθεση μιας επί σκηνής τελετουργίας, ενός χορευτικού ritual που υμνεί την Ύπαρξη, με επίγνωση της θνητής μας υπόστασης και αποδοχής της αλήθειας αυτής.

“Κάθε ψυχή έρχεται στον κόσμο για να εκπληρώσει έναν σκοπό, να δώσει και να πάρει, να δει, να κατανοήσει και στο τέλος να ολοκληρωθεί. Κανείς δεν ξέρει από που έρχεται και πού πηγαίνει όταν θα φύγει. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάθε στιγμή αυτό που ονομάζουμε τέλος, είναι πάντα εκεί δίπλα μας. Για αυτό και ζούμε την ζωή με εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη για το εδώ και τώρα.

Αυτό είναι η ελευθερία.

Απλά να νοιώθεις τη ζωή μέσα σου και να εμπιστεύεσαι.”

-Γιώργος Γαρόζης

Το κέντρο χορού Ντάνκαν έχει στηρίξει το project για το οποίο έχει προηγηθεί συνεργασία με το AVDP festival, ως project in progress, το 2023.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Χορογραφία, Ερμηνεία
    Maria Isidora Vinticelli, Όλγα Σπυράκη
  • Δραματουργική υποστήριξη
    Julliana Bloodgood
  • Φωτιστικός σχεδιασμός
    Μαρκέλλα
  • Σκηνικά – κουστούμια
    Η ομάδα
  • Μουσική
    Αποσπάσματα συνθέσεων από διαφορετικούς μουσικούς συνθέτες. (Alex Brak, Ursula Le guin and Todd Barton, Meredith Monk, Aaron M Olson, Cheryl Leonard, fragments also from Rockaby by S. Becket, as recorded by Penelope Wilton)
  • Ακούγεται κείμενο του
    Γιώργου Γαρόζη

Διαβάστε επίσης:

Επανέρχεται δυναμικά το Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2024!