Η έκθεση «Αισθησιακοί Ορίζοντες: Γυμνά και Αστικές Οράσεις» θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέα και παλαιότερα έργα του Γιώργου Σταθόπουλου, τα οποία αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του καλλιτέχνη και την αέναη εκφραστική αναζήτησή του στη ζωγραφική τέχνη. Μέσα από τα ζωγραφικά του έργα, ο Σταθόπουλος αποτυπώνει μοναδικά το φως και την ατμόσφαιρα της Ελλάδας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας.

“Η Τήνος είναι ένα νησί γεμάτο έμπνευση και τέχνη”, δήλωσε ο Γιώργος Σταθόπουλος. “Αισθάνομαι χαρά που θα παρουσιάσω τη δουλειά μου σε αυτόν τον υπέροχο χώρο και ανυπομονώ να μοιραστώ τη ζωγραφική μου με το κοινό της Τήνου”.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 19:00 μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ. (και κατόπιν ραντεβού). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στα εγκαίνια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον καλλιτέχνη και τον επιμελητή της έκθεσης και να συζητήσουν.

Γιώργος Σταθόπουλος:

Ο Γιώργος Σταθόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους Έλληνες ζωγράφους. Με μια μακρά καλλιτεχνική πορεία, τα έργα του έχουν εκτεθεί σε πολλές γκαλερί. Η τέχνη του χαρακτηρίζεται από την έντονη χρήση χρωμάτων και τη μοναδική του ικανότητα να αποτυπώνει την ανθρώπινη μορφή.