Πάντα ψάχνουμε ένα μέρος, ανθρώπινο, αληθινό, για να πάμε να ονειρευτούμε, να τραγουδήσουμε, να θαυμάσουμε, να ξυπνήσουμε τα αισθήματα μας. Η Γιάννα Βασιλείου μας δείχνει τον δρόμο και μας καλεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «Φαληρικά 2024», στη σκηνή της παραλίας του Μπάτη.

Κρατώντας μαζί της τις πολύτιμες αναμνήσεις από τις περασμένες συναυλιακές συνεργασίες της με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως μεταξύ άλλων ο Κώστας Χατζής, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Δημήτρης Μπάσης αλλά και την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μας φέρνει κοντά στα τραγούδια που αγαπάμε αληθινά, μέσα από τη δική της σύγχρονη ματιά, με πολλές μουσικές εκπλήξεις και “μπερδέματα”.

Έχοντας δίπλα της εφτά κορυφαίους μουσικούς η Γιάννα Βασιλείου θα παρουσιάσει ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια “ευγενώς λαϊκά” και όχι μόνο. Από το «Το ‘πες» του Χρήστου Νικολόπουλου και το «Βενζινάδικο» του Goran Bregovic έως τα «Χάρτινα» του Τάκη Σούκα και το παραδοσιακό «Θα σπάσω κούπες».

Εκτός από τις νέες δημοφιλείς επιτυχίες της «Παραλίγο» (Μιχάλη Χατζηγιάννη – Ελένης Γιαννατσούλια), «Ο Κόσμος Όλος» (Κώστα Λογοθετίδη (Εκείνος & Εκείνος) – Ελένης Γιαννατσούλια) και «Όποιος Θέλει Βρίσκει Χρόνο» (Γιώργου Κακοσαίου – Ελένης Γιαννατσούλια) θα ακούσουμε και τα προηγούμενα δικά της τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως τα “Έλα μάτια μου”, “Θέλει ο Έρωτας Αέρα” και “Λόγια Αγάπης”.

Τις ενορχηστρώσεις και την επιμέλεια προγράμματος υπογράφει ο Κώστας Παλάκας.

Παίζουν οι μουσικοί Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος (μπάσο), Φοίβος Άνθης (τύμπανα), Βασίλης Κατσαμπέλας (κρουστά), Δημήτρης Διαμαντάκος (κιθάρες), Βαχάν Γκαλστιάν (πνευστά) και Δημήτρης Σαββαΐδης (μπουζούκι).