Ο Μιχάλης Ρακιντζής υπήρξε πάντα συνεπής απέναντι στην εποχή που τον εμπνέει τόσο πολύ … το καλοκαίρι.

Ο αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής που στην διάρκεια της καριέρας του μας παρέδιδε τις ομορφότερες καλοκαιρινές επιτυχίες για να μας συντροφεύουν στο δικό μας καλοκαιρινό ταξίδι και προορισμό, έρχεται ξανά με το νέο του τραγούδι να μας υπενθυμίσει τι σημαίνει συναισθηματική μπαλάντα, από αυτές που ο κάθε ένας από εμάς θα τραγουδά κοιτάζοντας το ταίρι του, από αυτές που το πιθανότερο είναι ότι θα τραγουδάμε για πολλά χρόνια και πάλι… και πάλι μαζί με τον Μιχάλη.

Εμείς αφήνουμε τον τίτλο εδώ, αφήνουμε σε εσάς να το αναδείξετε ως ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών… μην αγχώνεστε, γιατί θα σας προκύψει αβίαστα. “Το κορίτσι μου”.

Το εν λόγω τραγούδι είναι και η δυνατή αφορμή της εμφάνισης του Μιχάλη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Μιχάλης από τώρα προετοιμάζεται για μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, καθώς όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη) αλλά και των ταλαντούχων μουσικών του που θα παρευρίσκονται μαζί του στην σκηνή, θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.

Στην νοσταλγική βραδιά που ετοιμάζουμε και οργανώνουμε στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s, καθώς οι δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Θέλετε και άλλους λόγους για να συναντηθούμε όλοι, στην μεγαλύτερη S.A.G.A.P.O εμφάνιση του Μιχάλη;