Ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα σύγχρονο παραμύθι βγαλμένο από τον Καύκασο! Στις 21 Σεπτεμβρίου, οι Trio Mandili θα εμφανιστούν στην Αθήνα για να μαγέψουν το κοινό με τις μαγευτικές φωνές τους, που μοιάζουν με ρυάκια που κατηφορίζουν τις πλαγιές των βουνών και διεισδύουν βαθιά στις καρδιές των ακροατών. Μια βραδιά αφιερωμένη στην παραδοσιακή γεωργιανή πολυφωνία, ερμηνευμένη από τρία χαρισματικά κορίτσια.

Η ιστορία των Trio Mandili ξεκίνησε σαν παραμύθι. Τρία κορίτσια από τη Γεωργία αποφάσισαν να τραγουδήσουν κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο χωριό τους. Γυρίσαν ένα selfie video, το ανέβασαν στο YouTube και μέσα σε λίγες μέρες συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές. Η δημοφιλία τους αυξήθηκε με εκρηκτικούς ρυθμούς, αλλάζοντας τις ζωές τους. Πλέον, οι Trio Mandili περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και εμφανιζόμενες σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά shows.

Από εκείνη την ημέρα, οι Trio Mandili έγιναν παγκόσμια αίσθηση. Σήμερα, έχουν πάνω από 1.350.000 συνδρομητές στο Facebook και 1.550.000 στο YouTube. Το όνομα του συγκροτήματος προέρχεται από το παραδοσιακό γεωργιανό μαντήλι που οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν για να φέρουν ειρήνη.

Το συγκρότημα περιοδεύει συνεχώς, συμμετέχοντας σε φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής και εμφανιζόμενο σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά shows. Έχουν επισκεφθεί πολλές χώρες, όπως το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τσεχία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Ουκρανία, το Ισραήλ, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία.

Οι Trio Mandili έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ: “With Love”, “Enguro” και “Sakartvelo”. Οι συνθέσεις τους αποκαλύπτουν το πνεύμα και την ομορφιά της Γεωργίας, καθώς και τη ζεστασιά της ψυχής του γεωργιανού λαού.

Μην το Χάσετε! Η συναυλία των Trio Mandili στην Αθήνα θα είναι μια βραδιά γεμάτη μουσική και μαγεία που δεν πρέπει να χάσετε. Ελάτε να απολαύσετε τις μοναδικές φωνές και την αυθεντική πολυφωνία που θα αγγίξουν την ψυχή σας.