Η Χρύσα Μπεζιργιαννίδου, εικαστική καλλιτέχνις, υποψήφια διδάκτωρ και διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, παρουσιάζει την ατομική της έκθεση με τίτλο «Το Νήμα Της» στον εκθεσιακό χώρο του Pikap, The Room, στην οδό Ολύμπου 57 στη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, στις 7:00 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 15:00 έως τις 22:00.

Η έκθεση «Το Νήμα Της» περιλαμβάνει έργα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια και επικεντρώνεται στην εξερεύνηση και τον προβληματισμό πάνω στις εσωτερικές αναζητήσεις μυθολογικών αφηγήσεων. Στην καρδιά της καλλιτεχνικής αναζήτησης της Χρύσας Μπεζιργιαννίδου βρίσκεται η μορφή της Αριάδνης, μια φιγούρα που αντηχεί διαχρονικά στις ζωές μας, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν μέσα από ένα συμβολικό νήμα.

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε το έργο της Χρύσας Μπεζιργιαννίδου και να περιπλανηθείτε στα μονοπάτια των συμβολισμών που το “νήμα” συνδέει.

Χρύσα Μπεζιργιαννίδου – Πληροφορίες για την εικαστικό

Η Χρύσα Μπεζιργιαννίδου είναι απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ., καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη χαρακτική, με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το έργο της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα εκφραστικών μέσων, όπως χαρακτική, ζωγραφική, κολάζ, εγκαταστάσεις, ψηφιακές εκτυπώσεις και video animation.