Όχι άλλο μισογυνισμό στη μουσική! Η υποκουλτούρα στην τέχνη είναι βασική αιτία που οδηγεί στην έμφυλη βία! Πριν οι γυναικοκτονίες γίνουν ανεξέλεγκτη καθημερινότητα πρέπει επειγόντως να στοχεύσουμε στις ρίζες του φαινομένου. Η Sadahzinia καλεί όλες τις Ελληνίδες Rappers με την στήριξη γυναικών του είδους απ’ όλον τον κόσμο, αλλά και εγχώριων, έντεχνων προσωπικοτήτων.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη, συμμετέχουμε όλοι σε μια ξεχωριστή βραδιά στιχουργικής συσπείρωσης και μουσικών παντρεμάτων με ένα δυνατό All Female Line Up που θα φωνάξει ραπάροντας και τραγουδώντας από την Αθήνα πως οι γυναίκες του κόσμου δεν είναι ούτε πόρνες, ούτε σκύλες, ούτε αντικείμενα ηδονής και χρήσης!

Η πρωτοπόρα και εμβληματική Sadahzinia συντονίζει ένα μοναδικό Live Mixtape ανακατεύοντας με τους συνεργάτες της non-stop rap κουπλέ και έντεχνα ρεφρέν με ένα καταιγιστικό πέρασμα ξεχωριστών γυναικών της μουσικής. Χτυπάει red alert με ένα ιστορικό κάλεσμα επί σκηνής για να σταματήσει επιτέλους ο μισογυνισμός στην μουσική.

Μαζί τους, δυναμική παρουσία κινημάτων και συλλογικοτήτων κατά της έμφυλης βίας, δράσεις των οποίων θα στηριχθούν με κέρδη της συναυλίας.

Ας τελειώνουμε με τον μισογυνισμό! Η ισχύς εν τη ενώσει!

Συμμετέχουν: Sadahzinia, Mi55t, Sci Fi River, 0-100 Seirene, Mira, Aeon, Piel Fluida, Ms Morris, Alexandra Pitsouni, Mentira, Εκ των έσω, Alicia, Giasemaki, Ultra, Feny, Indra, Dio Delta, Lunar, Iris

…αλλά και οι: Μάρθα Φριντζήλα, Ελένη Βιτάλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γεωργία Νταγάκη, Μαρία Παπαγεωργίου, Τζώρτζια Κεφαλά (Μπλε), Idra Kayne, Βαλέρια Κουρούπη, Ασπασία Θεοφίλου, Βούλα Στρατάκη, Ιωάννα Κατράκου (Βόμβοι).

Την παραγωγή του mixtape έχουν αναλάβει οι ΒΟΜΒΟΙ με τον Dj Marble, την ενορχήστρωση ο Νίκος Ξύδης και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Πάνος Πενταρίτσας.

Την συναυλία θα πλαισιώσουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, για την στήριξη του σκοπού, οι αγαπημένες Χρύσα Κατσαρίνη και Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε επίσης:

Μουσική Τεχνόπολη 2024: Δεκατρείς εκρηκτικές συναυλίες στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου