Η ταινία “Στοιχειωμένη Καρδιά” είναι ένα γοητευτικό, ερωτικό θρίλερ στα ίχνη των κλασικών φιλμ νουάρ, που γυρίστηκε σε ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα (Τσίκο & Ρίτα, Belle Époque).

Το σαγηνευτικό, ερωτικό τρίγωνο στην καρδιά της ταινίας ερμηνεύουν οι Ματ Ντίλον (Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ), Αΐντα Φολκ (25 καράτια) και Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο (Ανάμνηση).

Σύνοψη

Σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας, η γοητευτική Άλεξ (Αΐντα Φολκ) πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο (Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο), αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Μαξ (Ματ Ντίλον), έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε στο νησί πριν από δεκαετίες. Με το πέρασμα των εποχών, η σεξουαλική ένταση κλιμακώνεται. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομαχτική μάχη για επιβίωση.

Ταυτότητα ταινίας
Στοιχειωμένη Καρδιά / Haunted heart

  • Σενάριο: Ράιλεντ Γκραντ, Φερνάντο Τρουέμπα
  • Σκηνοθεσία: Φερνάντο Τρουέμπα
  • Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντίλον, Αΐντα Φολκ, Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο
  • Διάρκεια: 2 ώρες και 8 λεπτά