Η θρυλική παράσταση Flying Fairy Chinese Acrobatic Show που έγινε σημείο αναφοράς από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε καθώς μετέφερε σε άλλο επίπεδο δυσκολίας τα απίστευτα ακροβατικά σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική, χορογραφική, μουσική παράσταση. Η παράσταση παρουσιάζει τα καλύτερα ταλέντα της Κίνας. Εκτελούμενη από τον διάσημο Ακροβατικό Θίασο του Γκουανγκζού, απολαύστε συναρπαστικά αποσπάσματα από τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες ακροβατικές παραγωγές «Ο Κύκνος» και «Οι Εραστές της Πεταλούδας».

Αυτή η θεαματική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο κλειστό θέατρο της Ελλάδας, το Christmas Theater στην Αθήνα, με πέντε παραστάσεις από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου, προσφέροντας στο κοινό μια ανεπανάληπτη καλλιτεχνική εμπειρία.

Η Wu Zhengdan, εξαιρετική καλλιτέχνης και δημιουργός του πρωτοποριακού «Μπαλέτου στους Ώμους», εξηγεί: «Το μπαλέτο αφορά την ομορφιά. Στόχος μας δεν είναι απλά να συνδυάσουμε το μπαλέτο με την ακροβατική, αλλά να συγχωνεύσουμε την ουσία και την αισθητική του μπαλέτου με την ακροβατική, δημιουργώντας ένα πρωτοφανές οπτικό θέαμα».

Το «Μπαλέτο στους Ώμους» κατέχει σημαντική θέση στην ιστορία της ακροβατικής, αποκαλούμενο «κομψή ακροβατική» και «συναρπαστικό μπαλέτο». Συνδυάζοντας το αυθεντικό κινέζικο «Μπαλέτο στους Ώμους» με τον παγκόσμιο πολιτιστικό θησαυρό «Λίμνη των Κύκνων», αυτή η παράσταση χαράσσει τον δικό της καινοτόμο δρόμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια νέας μορφής τέχνης που συνδυάζει την κινεζική πρωτοτυπία με την παγκόσμια κληρονομιά. Ελάτε σε αυτήν την αξέχαστη πολιτιστική ανταλλαγή και εκτιμήστε την ομορφιά της ακροβατικής και του μπαλέτου όπως ποτέ άλλοτε.

Η παράσταση είναι κατάλληλη από 5 έως 95 χρονών.