Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 8 μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ, ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει το συναρπαστικό DJ set Τσεχική Jazz | Czech Jazz, εξερευνώντας με απολαυστικό τρόπο τη σύγχρονη τσεχική jazz μουσική.

Το DJ set θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας. Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, μέσα στους αμπελώνες, το κοινό θα έρθει σε επαφή με την ποικιλόμορφη και ποιοτική τσεχική jazz σκηνή.

Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι στα διάφορα είδη της jazz, με τη συνοδεία εξαιρετικών κρασιών, καθώς και των γεύσεων της κουζίνας του κτήματος.

Το φροντισμένο μουσικό event περιλαμβάνει ηχογραφήσεις από Τσέχους μουσικούς, jazz σύνολα και διάφορες συνεργασίες.

Το DJ set Τσεχική Jazz | Czech Jazz του Κώστα Ανδρέου είναι η πρώτη παραγωγή που παρουσιάζεται στα πλαίσια της πολιτιστικής δράσης hudba.gr, η οποία έχει στο δημιουργικό της επίκεντρο την τσεχική μουσική (hudba σημαίνει μουσική!).

DJ set, μουσική επιμέλεια: Κώστας Ανδρέου

Η παραγωγή έχει την υποστήριξη του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας.

Κώστας Ανδρέου – Πληροφορίες για τον μουσικό

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.