Το άλμπουμ “Everything I Thought It Was” κυκλοφορεί μέσω της Panik Records/Sony Music με την υποστήριξη του 95.2 Athens DeeJay.

Ο Justin Timberlake εμφανίστηκε σε μια μοναδική βραδιά για ένα underplay show την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Los Angeles, CA στο The Wiltern. Επίσης, έκανε και μια guest εμφάνιση στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live του ABC, όπου ερμήνευσε το “No Angels”.

Ο Justin Timberlake κυκλοφόρησε και το τραγούδι “Drown”, το οποίο γράφτηκε από τους Timberlake, Louis Bell (Taylor Swift, Post Malone), Henry Walter, Amy Allen, Kenyon Dixon και σε παραγωγή των Timberlake, Louis Bell, Cirkut (Maroon 5, The Weeknd). Νωρίτερα φέτος ο Timberlake κυκλοφόρησε το single και το μουσικό βίντεο του “Selfish”, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 100 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και πάνω από 19 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ο Justin Timberlake έκανε επίσης μια guest εμφάνιση στο Saturday Night Live του NBC, όπου ερμήνευσε το single του “Selfish” και το “Sanctified” (feat. Tobe Nwigwe).

Αυτή η κυκλοφορία ακολουθεί την ανακοίνωση του super star για την πολυαναμενόμενη περιοδεία του, The Forget Tomorrow World Tour. Με παραγωγό τη Live Nation, το tour περιλαμβάνει εμφανίσεις στη Βόρεια Αμερική, στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Everything I Thought It Was – Tracklist:

  1. Conditions
  2. Paradise (ft. *NSYNC)
  3. Alone
  4. Selfish
  5. What Lovers Do
  6. Imagination
  7. Flame
  8. My Favorite Drug
  9. Sanctified (ft. Tobe Nwigwe)
  10. Love & War
  11. Infinity Sex
  12. Liar (ft. Fireboy DML)
  13. Drown
  14. Technicolor
  15. Play
  16. No Angels
  17. F**kin’ Up The Disco
  18. Memphis