Φεστιβάλ Επταπυργίου 2022: Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Μετά από μια ακόμη δύσκολη, για τον καλλιτεχνικό κόσμο, χειμερινή περίοδο, σας προσκαλούμε στο Φρούριο του Επταπυργίου για το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, το Φεστιβάλ Επταπυργίου 2022, για να απολαύσουμε ζωντανό θέαμα μέσα σε έναν εμβληματικό χώρο.

Στην εσωτερική αυλή του Επταπυργίου θα τοποθετηθούν και πάλι αριθμημένες κερκίδες, σκηνή, ηχoφωτιστική κάλυψη για ένα σχεδόν μήνα εκδηλώσεων, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και διαφυλάττοντας την μοναδική αισθητική αυτού του μνημείου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επταπυργίου αποτελείται από επτά παραγωγές που φέρουν την σφραγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Συντελεστές είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες, οι περισσότεροι από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά θα παρουσιαστούν 7 παραγωγές, σε 13 παραστάσεις, στις οποίες συμμετέχουν 350 καλλιτέχνες και υποστηρίζονται από 45 τεχνικούς.

Δύο από τις παραγωγές τιμούν την επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή: το νέο συμφωνικό έργο του Γεωργίου Εμμανουήλ Λαζαρίδη «Ρέκβιεμ για την Σμύρνη» και η μουσικοθεατρική παράσταση «Τα τραγούδια του Αρτέμη/1922». Η τελευταία μάλιστα είναι αφιερωμένη στο Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα», που συμπλήρωσε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του. Τα εισιτήρια όλων των παραγωγών είναι προσιτά, ενώ έχουν προβλεφθεί πολύ οικονομικά εισιτήρια για ανέργους, φοιτητές και για συμπολίτες μας άνω των 65 ετών.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2022 έχει ο Αθανάσιος Κολαλάς.

Την παραγωγή-διοργάνωση των εκδηλώσεων υπογράφει το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το Φεστιβάλ Επταπυργίου τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.

«Διονύσης Σαββόπουλος… γεννήθηκα στη Σαλονίκη»
Βραδιά -αφιέρωμα σε Θεσσαλονικιούς Δημιουργούς
17-18 Ιουνίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο αγαπημένος θεσσαλονικιός δημιουργός επιστρέφει στην γενέτειρα του 60 χρόνια μετά, στήνοντας μια μουσική βραδιά, που επιμελείται καλλιτεχνικά ο ίδιος. Θα παρουσιάσει μερικές από τις αγαπημένες του μελωδίες, ειδικά επιλεγμένες και ενορχηστρωμένες για το Φεστιβάλ Επταπυργίου. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφουν ο Αντώνης Σουσάμογλου και ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την μπαγκέτα του αρχιμουσικού Μίλτου Λογιάδη θα φωτίσει πτυχές του έργου του Διονύση Σαββόπουλου. Αγαπημένοι ερμηνευτές αλλά και ο ίδιος ο δημιουργός επί σκηνής, θα τραγουδήσουν μια επιλογή από τα γνωστότερα τραγούδια του: «Μη μιλάς άλλο για αγάπη», «Η Συννεφούλα», «Σαν τον καραγκιόζη», «Η Δημοσθένους Λέξις», «Ζεϊμπέκικο», «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη». Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Ορχήστρας Μίλτος Λογιάδης
Ενορχηστρώσεις Αντώνης Σουσάμογλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Χορωδίας Μαίρη Κωνσταντινίδου
Ερμηνεύουν:
Διονύσης Σαββόπουλος, Φώτης Σιώτας, Κατερίνα Πολέμη

«Τα τραγούδια του Αρτέμη/1922»
Μουσικοθεατρική παράσταση
21-22 Ιουνίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μια μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τις αμέτρητες ιστορίες ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους, το 1922. Ένα αφιέρωμα στην κληρονομιά και στο αποτύπωμα που άφησε η μουσική κουλτούρα, που έφεραν μαζί τους οι Έλληνες της Μικράς Ασίας, στην σύγχρονη μουσική δημιουργία της χώρας μας. Ένα εντυπωσιακό μουσικό ψηφιδωτό που ξεκινά από το 1925, λίγα χρόνια μετά την καταστροφή και φτάνει μέχρι τα τραγούδια του σήμερα.

«Μες στου Βοσπόρου τα στενά», «Δυο παλικάρια απ’ τ’ Αϊβαλί», «Η προσφυγιά», «Η Σμύρνη», «Τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω», «Ο μαρμαρωμένος βασιλιάς», «Στη Σμύρνη και στο Αϊβαλί», «Άλλος για Χίο τράβηξε» «Τα σμυρνέικα τραγούδια», «Ξενιτεμένο μου πουλί», Μουσικοί, ηθοποιοί, ερμηνευτές αφηγούνται το χρονικό του ξεριζωμού και ζωντανεύουν ιστορίες που γεννήθηκαν μέσα σε εκείνη την φωτιά. Θα γνωρίσουμε την θεία Στάσα, την Βασιλεία από τα Σώκια, τον Αριστείδη από τ’ Αιβαλί, την Αναστασία από τo Αλασεχίρ και τον Αρτέμη με τους χιλιοτραγουδισμένους του καημούς, όλοι άνθρωποι πονεμένοι που αναζήτησαν νέα πατρίδα να ριζώσουν και να προκόψουν.

Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση είναι αφιερωμένη στο Ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα», που συμπλήρωσε 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και τα έσοδα της πρώτης παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς του.

Μουσική επιμέλεια – Ενορχηστρώσεις Κώστας Ματσίγκος
Σκηνοθεσία-κείμενα Εύη Σαρμή
Μουσική Έρευνα Θανάσης Γιώγλου
Βίντεο art Σωτήρης Τσολάκης
Κινησιολογία Τάσος Παπαδόπουλος
Ενδυματολογική επιμέλεια Γεωργία Σουλτανίδου
Σχεδιασμός φώτων: Αθηνά Μπανάβα Βοηθός σκηνοθέτη: Ευριπίδης Αντωνιάδης
Ερμηνεύουν:
Λιζέτα Καλημέρη, Γιώργος Μπαγιώκης, Ανδρέας Καρακότας, Χρήστος Μαστέλος
Ηθοποιοί:
Λάζαρος Γιαννακόπουλος
Μαρία Καραγκιοζίδου
Αλέξανδρος Μιχαηλίδης
Μαρία-Νεφέλη Παρασκευοπούλου
Κορνηλία Προκοπίου
Γιώργος Χριστοφορίδης
Μουσικοί:
Βιολί: Γκουβέντας Κυριάκος
Κανονάκι: Ζαχαριάδου Αναστασία
Ακορντεόν: Θεοδωράνος Θεόδωρος
Κοντραμπάσο: Καμπανταϊδης Γιάννης
Μπουζούκι και Λαούτο: Κουτσούρας Παναγιώτης
Κιθάρα: Ματσίγκος Κώστας
Κρουστά: Παναγούλιας Δημήτρης

«Μεγάλες φωνές»
Μαρία Φαραντούρη, Έλλη Πασπαλά, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Εύη Σιαμαντά
26-27 Ιουνίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ένα μουσικό ταξίδι στα τελευταία 80 χρόνια της ελληνικής μουσικής, μέσα από εμβληματικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, που άφησαν την σφραγίδα τους στη μουσική ιστορία της χώρας, ερμηνευμένα από ένα σύνολο φωνών που αποδεικνύουν ότι οι Μεγάλες Φωνές στην Ελλάδα έχουν μακριά ιστορία και λαμπερό μέλλον.

Παράλληλα αποτίεται φόρος τιμής σε μεγάλες ερμηνεύτριες όπως η Σωτηρία Μπέλου, η Βέμπο, η Βίκυ Μοσχολιού, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Αρλέτα και άλλες. Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Συμφωνική Ορχήστρα Νέων ΟΜΜΘ MOYSA
Μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης
Ενορχηστρώσεις Πάνος Κοσμίδης
Βίντεο art Σωτήρης Τσολάκης
Ερμηνεύουν:
Μαρία Φαραντούρη
Έλλη Πασπαλά
Εύη Σιαμαντά
Ανδριάνα Μπάμπαλη

Γεώργιος Εμμανουήλ Λαζαρίδης
«Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη»
4-5 Ιουλίου

ΑΝΑΘΕΣΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη είναι ένα νέο συμφωνικό έργο, ανάθεσης του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Γιώργο Εμμανουήλ Λαζαρίδη. Βασίζεται αφενός σε αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή «Μυθιστόρημα» του Γιώργου Σεφέρη και αφετέρου σε ρυθμούς και μελωδίες της μικρασιατικής Ελληνικής παράδοσης. Ακολουθεί την μορφή του παραδοσιακού θρησκευτικού Ρέκβιεμ, αλλά ουσιαστικά αποτελεί ένα ορατόριο μνήμης το οποίο, περνώντας μέσα από την πικρή γεύση της απώλειας, της νοσταλγίας και την επίγνωσης, αφήνει το δρόμο ανοιχτό στην ελπίδα για ένα φωτεινό μέλλον.

«Μα τι γυρεύουν οι ψυχές μας ταξιδεύοντας πάνω στα σαπισμένα θαλάσσια ξύλα από λιμάνι σε λιμάνι; Μετακινώντας τσακισμένες πέτρες, ανασαίνοντας τη δροσιά του πεύκου πιο δύσκολα κάθε μέρα, μέσα με μια πατρίδα που δεν είναι πια δική μας ούτε δική σας».

Ο λόγος του Σεφέρη είναι ο βασικός άξονας αυτού του ανολοκλήρωτου ταξιδιού, της αέναης περιπλάνησης και της αθεράπευτης νοσταλγίας για κάποια χαμένη πατρίδα, που φτάνει ως τις μέρες μας, με καινούριους αγώνες και καινούριες θυσίες. Οι μουσικές αναφορές του έργου ανατρέχουν σε μοτίβα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα θα χρησιμοποιεί ένα πρωτότυπο, σύγχρονο μουσικό ιδίωμα.

Σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO και της Εταιρείας Διαβαλκανικής.

Συνεργασίας Γυναικών.
Συνθέτης Γ.Ε.Λαζαρίδης
Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Ορχήστρας Μιχάλης Οικονόμου
Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση Μαίρη Κωνσταντινίδου
Πιάνο Γ.Ε.Λαζαρίδης
Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη
Μέτζο Μαίρη- Έλεν Νέζη
Τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος
Μπάσος Κώστας Κατσάρας
Αφηγήτρια Έφη Σταμούλη

«Ramon Vargas»
Gala Όπερας
10 Ιουλίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΘ

Το Φεστιβάλ Επταπυργίου φιλοξενεί φέτος τον μεγάλο Μεξικανό τενόρο Ramon Vargas, σε ένα Gala όπερας με την Κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης, όπου θα ακουστούν μερικές από τις γνωστότερες άριες για τενόρο, του λυρικού ρεπερτορίου. Ένας από τους πιο καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές του αιώνα μας, που από το ντεμπούτο του το 1992 στην Μετροπόλιταν όπερα, μέχρι σήμερα, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στο χώρο του bel canto.

Στα τριάντα χρόνια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει τραγουδήσει στα σημαντικότερα μουσικά θέατρα του κόσμου. Η Μετροπόλιταν, η Σκάλα του Μιλάνο, η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, η Όπερα του Παρισιού, η Όπερα της Βιέννης και η Αρένα της Βερόνα είναι μόνο μερικά θέατρα που έχει εμφανιστεί, δίπλα σε σημαντικά λυρικά ονόματα και σπουδαίους μαέστρους. Το εκτενέστατο ρεπερτόριο του καλύπτει ένα τεράστιο μουσικό φάσμα, από το ιταλικό bel canto, μέχρι γερμανικά λίντε και γαλλικά και μεξικάνικα σύγχρονα τραγούδια.

Σε συμπαραγωγή με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση Ορχήστρας Ζωή Τσόκανου

«10 ΑΡΠΕΣ»
460 χορδές σε γνωστές κλασικές, κινηματογραφικές και ροκ μελωδίες
13-14 Ιουλίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δύο μεγάλες αρπίστριες, μια Ελληνίδα και μία από τη Σόφια της Βουλγαρίας, ερμηνεύουν γνωστά κλασικά έργα και σύγχρονα τραγούδια, ξεκινώντας από γνωστές μελωδίες ρομαντικών πλημμυρισμένες από άρπες και φτάνοντας μέχρι σύγχρονα ροκ κομμάτια των ABBA και Queen. Το ensemble πλαισιώνεται και από 8 νέες αρπίστριες της πόλης μας δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αρπιστρικό σχήμα της χώρας.

Ένα εγχείρημα πρωτοποριακό, ενδιαφέρον, δύσκολο, πλούσιο, γεμάτο μουσική και όλα αυτά μέσα από διαφορετικές τεχνικές και επιδεξιότητες που δίνουν το ξεχωριστό στίγμα ενός οργάνου με ιδιαίτερο ηχόχρωμα κ δυνατότητες. Οι 10 άρπες στη σκηνή του Επταπυργίου, με τη συνοδεία κρουστών, θα μαγέψουν τους θεατές, με τους πειραματισμούς τους, τις εναλλακτικές μεταγραφές αλλά και τις πρωτότυπες συνθέσεις που θα παρουσιάσουν.

Καλλιτεχνική επιμέλεια Κατερίνα Κίτσου
Συμμετέχουν:
Άρπες: Κατερίνα Κίτσου, Angela Madjarova
Φυλλενια Βουνελάκη, Δανάη Ζαφρανά, Σταυρούλα Κουιτζόγλου, Ζωή Κουντούρη, Άννα Μήλιου, Γιώτα Μυσερλή, Πέλη Πλίκα, Αγάπη Φασούλα
Κρουστά: Νταβίνα Φλωρεντίν
Όμποε: Δημήτρης Κίτσος

«Καταραμένοι ποιητές
Από τον Μπωντλαίρ στον Καρυωτάκη»
Βραδιά ποίησης και μουσικής
18-19 Ιουλίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Μπωντλαίρ, Ρεμπώ, Βερλαίν, Πόε, Καρυωτάκη, Λαπαθιώτης, Πολυδούρη: τα ακατέργαστα «διαμάντια» που συνηθίζουμε να αποκαλούμε «καταραμένους ποιητές». Έζησαν στο ημίφως, πήγαν μέχρι το τέρμα της άρνησης, αναζήτησαν την χαμένη αθωότητα μέσα από τις σκοτεινές διαδρομές της ποίησης. Οι «καταραμένοι» εναντιώνονται σε κοινωνικά «πρότυπα», και πολεμούν με το μόνο όπλο που έχουν …γράφουν ποίηση και προκαλούν με την πολύπαθη και πολυτάραχη ζωή τους.

Μέσα από αποσπάσματα ποιημάτων, αφηγηματικά κείμενα, μελοποιημένα ποιήματα και οπτικό υλικό θα επιχειρήσουμε μια περιπλάνηση στο γοητευτικό και τόσο ατμοσφαιρικό ποιητικό τους σύμπαν! Θα αφουγκραστούμε τις σιωπές τους, θα μοιραστούμε τα σκοτάδια τους, θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί τόσος πόνος στην τέχνη τους και ίσως να αποκωδικοποιήσουμε την κατάρα τους.

Μια ατμοσφαιρική βραδιά ποίησης, μια παράσταση μουσικής και λόγου, που θα απογειωθεί από τις ερμηνείες του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τις αφηγήσεις του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

«Πόσα ποιήματα και μεγάλα αριστουργήματα γράφτηκαν κάτω από ενός κεριού τη φλόγα. Κι αν το δικό τους κερί μοιάζει να σβήνει, των Ιδεών τους η φλόγα, κρατάει ακόμα. Κλαίω και γελάω στη μνήμη των καταραμένων ποιητών».

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Στη βραδιά θα ακουστούν περίπου 20 ποιήματα, σε μελοποιήσεις Μάνου Χατζιδάκη, Λένας Πλάτωνος, Dj Mestre & Γιώργου Αβραμίδη, Νίκου Ξυδάκη, Λουκά Θάνου, Γιάννη Γλέζου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Δημήτρη Μαραμή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Κώστα Λειβαδά, Χρίστου Θεοδώρου, Ηδύλης Τσαλίκη, Σταύρου Σταυρίδη

Κείμενα και λογοτεχνική μελέτη Άννα Μυκωνίου
Σκηνοθετική επιμέλεια Αθανάσιος Κολαλάς
Ενορχηστρώσεις Παναγιώτης Κοσμίδης, Dj Mestre, Γιώργος Αβραμίδης
Βίντεο art Σωτήρης Τσολάκης
Τραγούδι: Αλκίνοος Ιωαννίδης, Nalyssa Green, Μέλα Γεροφώτη
Αφήγηση, απαγγελία: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Μουσικοί:
Τρομπέτα: Γιώργος Αβραμίδης
Βιολί: Αναστασιάδης Τίμος
Κρουστά: Βαλαβάνης Άγγελος
Κοντραμπάσο: Γουμπερίτσης Δημήτρης
Programming, synths, scratches: Dj Mestre
Κιθάρα: Ζιάκας Ανδρέας
Κλαρινέτο: Παπαδόπουλος Ελ. Χρήστος
Βιολοντσέλο: Τουλής Γιάννης
Ακορντεόν: Τσούγκρας Κώστας

Εισιτήρια:

-«Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» Διονύσης Σαββόπουλος: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15€, 20€, 25€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 20€, 28€, 35€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 12€
-«Τα τραγούδια του Αρτέμη/1922» Μουσικοθεατρική παράσταση: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 8€, 12€, 15 € | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 12€, 15€, 18 € | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 6€
-«Μεγάλες φωνές» Φαραντούρη, Πασπαλά, Μπάμπαλη, Σιαμαντά: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15€, 20€, 25€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 18€, 28€, 35€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 10€
-«Ρέκβιεμ για τη Σμύρνη» Γ.Ε. Λαζαρίδης με την ΚΟΘ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€, 15€, 18€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 15€, 20€, 25€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 6€
-«Ραμόν Βάργκας» Gala Όπερας, με την ΚΟΘ: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20€, 25€, 30€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 25€, 30€, 40€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 15€
-«10 Άρπες» γνωστές κλασικές, κινηματογραφικές και ροκ μελωδίες: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 5€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6€, 8€, 10€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 4€
-«Οι καταραμένοι ποιητές» με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη: ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€, 15€, 18€ | ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 18€, 20€, 25€ | ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Φοιτητικό, Άνω των 65 και ανέργων 10€

x
Το CultureNow.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγηση στο site. Συμφωνώ