Για 11 δέκατη συνεχόμενη χρονιά, η θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς», καλωσορίζει τη νέα θεατρική χρονιά με επτά έργα που διακρίνονται για τον βαθύ ανθρωποκεντρικό τους χαρακτήρα, την εκπαιδευτική τους χροιά και τη διάδραση, καθώς και την αλληλεπίδρασή τους με το κοινό. Όλες οι θεατρικές παραστάσεις του «Μικρού Βορρά» θα πραγματοποιηθούν για τη χειμερινή καλλιτεχνική περίοδο στο θέατρο Αμαλία.
«Με έργα, όχι με λόγια» -Αισχύλος
Αυτόν τον χειμώνα «Με έργα, όχι με λόγια», ταξιδεύουμε παρέα στην αρχαία και σύγχρονη ελληνική δραματουργία!
«Ο Ηρακλής… αλλιώς»: Από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30| Θέατρο Αμαλία
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ!
Η Παιδική Σκηνή του Μικρού Βορρά, επιστρέφει τον φετινό χειμώνα, με μια ολοκαίνουρια παραγωγή, μια πρωτότυπη θεατρική μεταφορά του έργου της Μαρίας Αγγελίδου, με τη σκηνοθετική ματιά του Τάσου Ράτζου.
«Ο Ηρακλής…αλλιώς»: Δώδεκα άθλοι, δώδεκα μυθικές μικροϊστορίες της αρχαιότητας, δώδεκα αφηγήσεις με στοιχεία του σήμερα ζωντανεύουν επί σκηνής, από την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30 στο Θέατρο Αμαλία, από πέντε εξαιρετικούς ηθοποιούς και έναν πολυτάλαντο μουσικό.
Ο Ηρακλής είναι ο απόλυτος μυθικός ήρωας, ατρόμητος, με υπεράνθρωπη δύναμη, που αντιμετώπισε δύσκολες δοκιμασίες και νίκησε τερατώδη πλάσματα. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει κάποιον ήρωα; Και ποιοι είναι σήμερα οι ήρωες; Υπάρχουν;
Ο «Ηρακλής… αλλιώς» φωτίζει έναν Ηρακλή που μυείται και μαθαίνει σταδιακά τον εαυτό του, αλλά και τους γύρω του. Έναν Ηρακλή, που γνωρίζει βήμα βήμα τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσει, προκειμένου να κάνει την ηρωική του πράξη.
Μέσα από τους δώδεκα άθλους, οι οποίοι αναπαρίστανται με ένα διαφορετικό είδος θεάτρου ο καθένας, βλέπουμε την ανθρώπινη πλευρά του ήρωα που ακούει τους φόβους του, αλλά την ίδια στιγμή, σέβεται και τον κόσμο γύρω του. Έχει δύναμη, επιμονή και εφευρετικότητα και μαθαίνει να λέει συγνώμη με τις πράξεις του.
Παράλληλα, με την εξέλιξη του μύθου ξεκινά με τα παιδιά ένας σκηνικός διάλογος, που στηρίζεται στη διάδραση: Τι κάνουμε όταν νιώθουμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε; Αισθάνονται φόβο οι ήρωες και πώς τον αντιμετωπίζουν; Τελικά, τι είναι αυτό που μας οδηγεί να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να γίνουμε οι ήρωες της δικής μας ζωής;
Ένας Ηρακλής διαφορετικός. Ανθρώπινος. Ένας Ηρακλής…αλλιώς.
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές
Συγγραφέας: Μαρία Αγγελίδου
Διασκευή για το Θέατρο: η ομάδα
Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνογραφία/ενδυματολογία: Ράνια Αργύρη, Αλεξάνδρα Μπουσουλέγκα
Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου
Κινησιολογία: Τάσος Παπαδόπουλος
Φωτισμός: Γιάννης Τούμπας
Συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου
Δραματολογική/φιλολογική επιμέλεια: Δήμητρα Μήττα
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελευθερία Καμπαγιοβάνη
Επιμέλεια ψηφιακού υλικού: Κατερίνα Κιαριακλίεβα
Γραφιστικός σχεδιασμός: Ντόρη Λούκρη
Στίχοι τραγουδιών: Μαρία Αγγελίδου, Θοδωρής Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Παπαμιχαήλ
Μακιγιάζ/hairstylist: Στέφανος Μπαμπούλης
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν:
Δημήτρης Γαλανάκης, Άγγελος Γουγούσης, Μυρσίνη Καρματζόγλου, Μαίρη Λιόλιου
Ζωή Ξανθοπούλου
Μουσικός επί σκηνής: Ροδόλφος Πάρτος
«Ιλιάδα του Ομήρου»: για τέσσερις μόνο παραστάσεις, Σάββατο 8, 15, 22 και 29 Οκτωβρίου στις 17:00| Θέατρο Αμαλία
Μετά την τεράστια επιτυχία της παράστασης «Ιλιάδα του Ομήρου», η οποία περιόδευσε από την ομάδα μας φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα και αγαπήθηκε όσο λίγες παραστάσεις, ο «Μικρός Βορράς» αποφάσισε να ανεβάσει για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, τη θεατρική παράσταση «Ιλιάδα του Ομήρου». Όλη η Ιλιάδα του Ομήρου αναπαρίσταται σε μόλις 70 λεπτά υπό τη σύγχρονη και ενημερωμένη σκηνοθετική ματιά του καλλιτεχνικού διευθυντή του «Μικρού Βορρά» και σκηνοθέτη, Τάσου Ράτζου. Μια παράσταση που απευθύνεται σε νέους, εφήβους, εκπαιδευτικούς και σ’ όλους όσους επιθυμούν να δουν την ομηρική μάχη με μια σύγχρονη, μουσική, αφηγηματική οπτική!
Η παράσταση ντύνεται μουσικά από τους «Τhe Prefabricated Quartet\» εστιάζοντας στην παράδοση και στη σύγχρονη μουσική έκφραση.
Μια «σύγχρονη» Ιλιάδα με video games και ραπ, όπου Τρώες και Αχαιοί σφάζονται μεταξύ τους σαν καλοκουρδισμένες μαριονέτες των Θεών, σε μία αφήγηση που ξεκινά με έναν θυμό και λήγει με μια συμφιλίωση.
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές
Θεατρική ∆ιασκευή: Μικρός Βορράς
Στίχοι: Μιχάλης Γκανάς
Φιλολογική Επιµέλεια: Αναστασία Κεφαλά
Σκηνοθεσία – φωτισμός: Τάσος Ράτζος
Σκηνικό-Κοστούµια-Κατασκευές: Χριστίνα Θαλασσά
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Θοδωρής Παπαδηµητρίου
Επιµέλεια Κίνησης: Τάσος Παπαδόπουλος
Μακιγιάζ-χτενίσματα: Στέφανος Μπαμπούλης
Συνεργάτης Διαδραστικού Μέρους: Αύρα Αυδή
Διδασκαλία τραγουδιών: Έλσα Μουρατίδου
Φωτογραφία-Βίντεο: Ζαφείρης Σαλμανλής
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Ανδρέας Παράσχος, Δέσπω Πίρτσιου, Σωτήρης Ρουμελιώτης
Γραφιστική Επιµέλεια: Ντόρη Λούκρη
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν:
Ασπασία Δήμου, Αλέξης Κότσυφας, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης
«Τρεις… κι ο Αίσωπος» Από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 17:00 | Θέατρο Αμαλία
Στην παράσταση «Τρεις… κι ο Αίσωπος», τρεις ηθοποιοί μεταμορφώνονται επί σκηνής κάθε φορά σε διαφορετικούς χαρακτήρες για να εμψυχώσουν και να αφηγηθούν τους τέσσερις μύθους του αιώνιου παραμυθά, κορυφαίου αφηγητή και μεγάλου δασκάλου Αισώπου.
Κάθε μύθος αναπαρίσταται με ένα διαφορετικό είδος θεάτρου (θέατρο φόρμας, μουσικό θέατρο, κουκλοθέατρο, θέατρο με μάσκα), προκειμένου να εισάγει τα παιδιά στον πλούτο και την ποικιλία των μέσων με τα οποία μπορεί να λεχθεί μια ιστορία.
-Η Αλεπού και ο Λέλεκας
-Καθένας με τη γνώμη του
-Ο Τζίτζικας και τα Μυρμήγκια
-Το Λιοντάρι και η Ποντικίνα
Έννοιες, όπως η φιλία, η βία, ο ρατσισμός, η αυτοπεποίθηση, το θάρρος της γνώμης και η αξία της εργατικότητας και της προνόησης αναδύονται μέσα από τις ιστορίες κι εξετάζονται μέσα από τους ρόλους που είναι έντονοι, ακραίοι και πολλές φορές σκληροί. Οι ήρωες μέσα από τις καταστάσεις και τα βιώματα τους αναπλάθονται, διαμορφώνονται, αλλάζουν και φέρνουν την ανατροπή στις σχέσεις τους με τον εαυτό τους και τους γύρω τους.
Και, όπως λέει και ο συγγραφέας μας, που ονειρεύεται τον εαυτό του ανάμεσα στο ακροατήριο του Αισώπου, ακούγοντας τον όλος αυτιά, πιστεύουμε πως αν από κάποια γωνιά παρακολουθούσε την παράσταση και ο Αίσωπος, θα χαμογελούσε…
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές:
Κείμενο: Θοδωρής Παπαϊωάννου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Μουσική: Αίσων Χαρατσάρης
Στίχοι: Θοδωρής Παπαϊωάννου, Αίσων Χαρατσάρης
Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Καραογλάνη, Ελίζα Μοσχοπούλου, Κατερίνα Καραογλάνη
Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά
Βοηθός σκηνοθέτη: Αργιέττα Οκαλίδου
Συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Μελίνα Χατζηγεωργίου
Κατασκευή κούκλας/μάσκας: Μάρθα Φωκά
Διδασκαλία χειρισμού κούκλας: Θάλεια Καρεπίδη
Διδασκαλία τραγουδιών: Έλσα Μουρατίδου
Φωτογραφία-Βίντεο: Ζαφείρης Σαλμανλής
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν:
Άλκης Γκόσιος, Βικτώρια Παπαδοπούλου-Σισκοπούλου, Κορνηλία Προκοπίου
#Support_Hara: Από τις 5 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου στις 17:00| Θέατρο Αμαλία
Μια παράσταση «Θεάτρου Forum» για νέους, εφήβους και εκπαιδευτικούς με στόχο την πρόληψη και τη διαχείριση της έμφυλης βίας.
-Πονάω. Φοβάμαι. Θέλω να εξαφανιστώ, να μην υπάρχω.
-Να σε βοηθήσω;
-Άφησε με.
-Έλα εδώ.
-Άσε με.
Σιωπή.
Μιλάει η Hara ή το αγόρι της; Μιλά η φίλη, ή ο φίλος σου; Ο κολλητός, η κολλητή, ο αδερφός, η αδερφή, ο γνωστός σου, ο μαθητής, η μαθήτρια, ο συμμαθητής, η συμμαθήτρια, ο γείτονας , η γειτόνισσα, ή μήπως εσύ; Ακούς τη φωνή σου; Φοβάσαι. Μίλα. Αντέδρασε και άλλαξε την ιστορία. Μπορείς. Δεν είσαι μόνος. Το κορίτσι, η Hara στο θέατρο Αμαλία το έκανε. Άλλαξε την ιστορία. Ή μήπως δεν ήταν αυτή που το έκανε; Κι ήταν οι θεατές; Θεατές και κοινωνία, φίλε, φίλη, κολλητέ, κολλητή, αδερφή, γνωστέ, μαθητή, μαθήτρια, συμμαθητή, ή συμμαθήτρια, καθηγητή, καθηγήτρια, γείτονα, γειτόνισσα, ή εαυτέ, δεν είσαι μόνος.
Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών έμφυλης βίας. Πάντα συνέβαινε. Όλοι γνώριζαν. Λίγοι μιλούσαν. Τώρα ακούγεται η εκκωφαντική πραγματικότητα. Πώς λέμε όχι; Πώς δίνουμε συγκατάθεση; Πότε είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει συναίνεση; Πώς αντιδρούμε σ’ ένα περιστατικό έμφυλης βίας που αφορά εμάς ή κάποιον άλλον από το περιβάλλον μας;
Τι κάνουμε, όμως, γι’ αυτό εμείς οι άνθρωποι του θεάτρου;
Προσδοκώντας να (επαν)εφεύρουμε έναν τρυφερό κι ισότιμο κόσμο, επιστρατεύεται η τεχνική του «Θεάτρου Forum». Το κοινό με την καθοδήγηση του εμψυχωτή (JOKER), παρεμβαίνει ενεργά επί σκηνής συν-παίζοντας με τους ηθοποιούς, ώστε να οδηγηθεί η ιστορία σ’ ένα διαφορετικό τέλος και να αρθεί το αδιέξοδο.
Η βιωματική – συμμετοχική παράσταση αποτελείται από 3 μέρη και έχει συνολική διάρκεια 2 ώρες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 60.
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές:
Σύλληψη ιδέας- σκηνοθεσία: Χριστίνα Κρίθαρη
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Τάσος Ράτζος
Κείμενο-μουσική επιμέλεια: Χριστίνα Κρίθαρη και Μικρός Βορράς
Σκηνικά αντικείμενα-ενδυματολογία: Ιωάννα Παγιατάκη-Στέφανος Μπαμπούλης
Κινησιολογική επιμέλεια: Τάσος Παπαδόπουλος
Μακιγιάζ-hair styling: Στέφανος Μπαμπούλης
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν και Εμψυχώνουν: Ασπασία Δήμου, Αλέξης Κότσυφας, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Με την υποστήριξη: Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην εκπαίδευση
«Ο ραφτάκος των λέξεων»: Για 5η συνεχόμενη χρονιά από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 11:30| Ο θεατρικός χώρος θα ανακοινωθεί προσεχώς
«Ο ραφτάκος των λέξεων» συνεχίζει δυναμικά, ανανεωμένος, για 5η συνεχόμενη χρονιά να «ράβει», λέξεις, εμπειρίες και φυσικά αγάπη. Την αγάπη και υποστήριξη του κοινού που κάθε θεατρική σεζόν βρίσκει σ’ αυτό το έργο ένα νέο κομμάτι να παρατηρήσει, να αφουγκραστεί και εν τέλει να ταυτιστεί. Συνεχίζουμε, λοιπόν, και αυτή τη χρονιά να ανεβάζουμε τον αγαπημένο ράφτη των λέξεων, τον δικό μας «ραφτάκο των λέξεων». Φρέσκο, τρυφερό, συγκινητικό… ένα έργο που κατορθώνει με τον πιο ευαίσθητο τρόπο να μιλήσει στη ψυχή των παιδιών για δύσκολες και αφηρημένες έννοιες. Για τη φωτεινή δύναμη της γλώσσας, τη ζεστασιά της αγάπης και της επικοινωνίας, αλλά και για την βαθιά εσωτερική ικανοποίηση που αντλεί εκείνος που κάνει τη δουλειά του με αγάπη και μεράκι.
Υπόθεση
Σε μια μικρή πόλη, που ίσως να μοιάζει με τις υπόλοιπες, ζει ένας ταπεινός και ιδιαίτερος ράφτης που δεν μοιάζει όμως με κανέναν άλλο! Ένας ράφτης που ντύνει όλη την πόλη με ρούχα μαγικά, που γίνονται άλλοτε δροσερά και άλλοτε ζεστά. Δεν χρησιμοποιεί μάλλινη ή μεταξωτή κλωστή αλλά χρησιμοποίει το μυστικό του, που δεν γνωρίζει κανείς παρά μόνο αυτός… τις λέξεις! Τα χρόνια όμως περνάνε, η μικρή πόλη μεγαλώνει και ο κόσμος αρχίζει να ακολουθεί την μόδα. Όλοι ξεχνούν τον ραφτάκο και αγοράζουν έτοιμα ρούχα από τα μαγαζιά. Κάποτε στην πόλη όμως πέφτει ένας φοβερός χειμώνας και οι κάτοικοι κάνουν ότι μπορούν για να ζεσταθούν… όμως δεν καταφέρνουν τίποτα και τότε… ξαναθυμούνται τον μοναδικό τους ράφτη.
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές
Συγγραφέας: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Θεατρική διασκευή: Μικρός Βορράς
Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνικό – Κοστούμια: Ελένη Ιωαννίδου
Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου
Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά
Συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Φλώρα Σπύρου
Σχεδιασμός αφίσας: Ντόρη Λούκρη
Βοηθός σκηνοθέτη: Πολυξένη Αϊμαλιώτη
Διδασκαλία Τραγουδιών: Έλσα Μουρατίδου
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν:
Άλκης Γκόσιος, Βικτώρια Παπαδοπούλου-Σισκοπούλου, Κορνηλία Προκοπίου.
Ομήρου Οδύσσεια: Για 5η συνεχόμενη χρονιά τα Σάββατα του Δεκεμβρίου 3, 10, 17 στις 17:30| Θέατρο Αμαλία
Μετά τη μεγάλη αποδοχή που γνώρισε η «Ελένη» του Ευριπίδη στη νεανική σκηνή, ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει την «Οδύσσεια» του Ομήρου, το δεύτερο μεγάλο ηρωικό έπος της αρχαίας ελληνικής γραμματείας που υπήρξε και θα συνεχίσει να αποτελεί το κατεξοχήν συμβολικό κείμενο για την ανθρώπινη περιπέτεια, την περιπλάνηση της ύπαρξης, τη σύνδεση με τις έννοιες «πατρίδα» και «νόστος».
Μέσα από διάφορα είδη θεάτρου, όπως, παντομίμα, ζωντανή μουσική και τραγούδι, αυτοσχεδιασμό και φυσικά, διάδραση, ο χώρος μεταμορφώνεται σε σκηνή, τα παιδιά σε συνταξιδιώτες και οι ηθοποιοί στο όχημα, ώστε να ξετυλιχθεί το μεγαλείο του κειμένου.
Ταυτότητα Παράστασης
Κείμενο: Μικρός Βορράς
Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνικό: Μαρία Καβαλιώτη
Κοστούμια-Μακιγιάζ-Χτενίσματα: Στέφανος Μπαμπούλης
Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου, Γιώργος Βραχνός
Επιμέλεια Κίνησης: Λένα Μοσχά
Συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Φλώρα Σπύρου
Βοηθός σκηνοθέτη: Πολυξένη Αϊμαλιώτη
Φωτογραφία και βίντεο: Γιάννης Τόμτσης
Διδασκαλία τραγουδιών: Έλσα Μουρατίδου
Φιλολογική επιμέλεια: Αναστασία Κεφαλά
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν: Δημήτρης Κρίκος, Μύριαμ Σοφία Αρτζανίδου, Ανδρέας Παράσχος, Αφροδίτη Νικολιουδάκη
«Ελένη» του Ευριπίδη για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων| Θέατρο Αμαλία
Το ζητήσατε και το κάνουμε! Η «Ελένη» του Ευριπίδη για 7η συνεχόμενη χρονιά θα ανέβει από τη θεατρική ομάδα μας «Μικρός Βορράς» στο θέατρο Αμαλία για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων και καθημερινές, προκείμενου να καταστεί εφικτή η έλευση και των σχολείων στην παράσταση.
«Αιρετική» και βαθιά «αντιπολεμική» η «Ελένη», ζωντανεύει θεατρικά, με τη σκηνοθετική ματιά του έμπειρου στο νεανικό-εφηβικό θέατρο, Τάσου Ράτζου, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η γλώσσα και το πνεύμα των μεγάλων τραγικών μπορούν να είναι οικεία και απόλυτα συνδεδεμένα με τις αναζητήσεις των νέων ανθρώπων. Αρκεί να γίνει στη δική τους «γλώσσα».
Πρόκειται για μια παράσταση θεατρικής βιωματικής εμπειρίας με εκπαιδευτικό, διαδραστικό χαρακτήρα, μάσκες ειδικά φτιαγμένες για τους χαρακτήρες και πάνω στους ηθοποιούς της παράστασης, αλλαγή του «υποκριτή» on stage, όπως συνέβαινε και στο αρχαίο θέατρο και ζωντανή μουσική – τραγούδι.
Τέσσερις νέοι, ταλαντούχοι ηθοποιοί με ελάχιστα σκηνικά μέσα και την ευέλικτη, σύγχρονη σκηνοθετική οπτική του Τάσου Ράντζου στήνουν μια παράσταση, που απευθύνεται στους μαθητές και «διδάσκει» από σκηνής τη «σχολική» τους ύλη. Γιατί δεν είναι και λίγο πράγμα να… «βγαίνει» από το βιβλίο η πιο ωραία γυναίκα της αρχαιότητας, να παίρνει σάρκα και οστά εκεί μπροστά σου και να σε κάνει παρτενέρ στην περιπέτειά της!
Ναι ναι παρτενέρ της, γιατί πέρα από τη θέαση υπάρχει και η ενεργή συμμετοχή. Οι πιο… θαρραλέοι θεατές στο τέλος της παράστασης θα ανέβουν με τη σειρά τους στο σανίδι. Εκεί καλούνται να «μεταφράσουν» τη «βωβή» επανάληψη μιας σκηνής του έργου.
Χωρίς να υπάρχει λάθος ή σωστό. Χωρίς φόβο, αλλά πάντα με πάθος τα παιδιά θα ερμηνεύσουν τη σύντομη δική τους εκδοχή. Ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους θεατές, ενίοτε και τα μέλη του «Μικρού Βορρά». Και θα πάρουν και αυτοί δικαιωματικά το δικό τους μερίδιο στο χειροκρότημα!
Ταυτότητα παράστασης
Συντελεστές
Μετάφραση: Δημήτρης Δημητριάδης
Διασκευή-Σκηνοθεσία-Σκηνικό-Εμψύχωση Μάσκας: Τάσος Ράτζος
Επιμέλεια κίνησης: Μίκα Στεφανάκη
Μάσκες: Μάρθα Φωκά
Ενδυματολογία: Ιωάννα Παγιατάκη
Δραματουργία: Δήμητρα Μήττα
Φωτογραφία : Άρης Ράμμος
Βίντεο: Γιάννης Τόμτσης
Επικοινωνία: Εύη Μαραζοπούλου
Παίζουν: Δημήτρης Κρίκος, Αργιέττα Οκαλίδου, Ανδρέας Παράσχος, Αφροδίτη Νικολιουδάκη
Στο πρόγραμμα υπάρχει πιθανότητα να γίνουν προσθήκες ή αλλαγές κατά τη διάρκεια της θεατρικής χρονιάς.