Το πρωτότυπο «φεστιβάλ γεύσεων» που εγκαινίασε η HYTRA με στόχο την ανάδειξη των παραδοσιακών προϊόντων της ελληνικής γης και την αξιοποίησή τους με δημιουργικό τρόπο από σπουδαίους μάγειρες και σεφ της επαρχίας, συνεχίζεται. Αυτή τη φορά με γεύσεις που φέρουν την υπογραφή του «κοσμογυρισμένου» Κρητικού σεφ Γιώργου Στυλιανουδάκη σε συνεργασία πάντα με την ομάδα της HYTRA.
Ο έμπειρος «Χανιώτης» που έχει δουλέψει σε ορισμένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου θα βρεθεί την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για να αξιοποιήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο προϊόντα της Κρητικής γης και όχι μόνο. Εμπνευσμένος από την ιδιαίτερη πατρίδα του υπόσχεται να μεταμορφώσει με «σεβασμό» αγαπημένες πρώτες ύλες… σε ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις. Το μενού θα συνοδεύουν τα οργανικά κρασιά του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗ.