Ο Μόργκαν Φρίμαν (Morgan Freeman) είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τζιν Χάκμαν (Gene Hackman).

Ο Φρίμαν μίλησε για τον εκλιπόντα ηθοποιό πριν από το καθιερωμένο «In Memoriam» το οποίο τιμά τις προσωπικότητες του θεάματος που έφυγαν την χρονιά που πέρασε.

«Αυτή την εβδομάδα, η κοινότητά μας έχασε έναν γίγαντα και εγώ έναν αγαπημένο φίλο, τον Τζιν Χάκμαν», ξεκίνησε ο Φρίμαν την ομιλία του, φανερά συγκινημένος.

«Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τον Τζιν σε δύο ταινίες, το “Unforgiven” και το “Under Suspicion”. Όπως όλοι όσοι μοιράστηκαν μια σκηνή μαζί του, κατάλαβα ότι ήταν ένας γενναιόδωρος ερμηνευτής και ένας άνθρωπος που τα χαρίσματά του απογείωναν τη δουλειά όλων», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Photo Credit: “Morgan Freeman on Old White Men Presidents, Shawshank’s 30th Anniversary & He Narrates a Funny Video”, Jimmy Kimmel Live, via YouTube