Επιμελούμενος από τον συνθέτη Σπύρο Πολυχρονόπουλο (Spyweirdos), ο μηνιαίος θεσμός Three Times Three φέρνει μαζί ανθρώπους από τα πεδία του σύγχρονου χορού και της πειραματικής μουσικής, με σκοπό να δημιουργήσουν έναν μεταξύ τους κώδικα, μια γλώσσα επικοινωνίας που ισχύει όσο κρατάει η συνάντηση.

Τρεις μουσικοί συναντούν κάθε φορά τρεις χορευτές / χορεύτριες. Στην αρχή της βραδιάς, τρία τυχαία ζευγάρια σχηματίζονται μετά από κλήρωση και αυτοσχεδιάζουν για 15 λεπτά. Η βραδιά ολοκληρώνεται με τη σύμπραξη όλων των συμμετεχόντων για 30 λεπτά.

Στην πρώτη συνάντηση της σεζόν συμμετέχουν οι:

  • Σαβίνα Γιαννάτου – φωνή
  • Ανδρέας Πολυζωγόπουλος – τρομπέτα
  • Σπύρος Πολυχρονόπουλος – ηλεκτρονικά
  • Εμμανουέλα Πεχυνάκη – χορός
  • Χριστίνα Καρπούζου – χορός
  • Πηνελόπη Μωρούτ – χορός

Πληροφορίες για τους συντελεστές

Η Σαβίνα Γιαννάτου ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία τραγουδώντας στην εκπομπή του Γ΄ Προγράμματος της ΕΡΤ, «Εδώ Λιλιπούπολη», σε συνεργασία με τη Λένα Πλάτωνος (1978-81). Από το 1994, με το συγκρότημα Primavera en Salonico, ερμηνεύει τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Ασχολείται από το 1992 με τον ελεύθερο φωνητικό αυτοσχεδιασμό. Έχει συνθέσει μουσική για το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας, το Θέατρο του Νέου Κόσμου. Μέρος της συνεργασίας της με το θέατρο είναι επίσης και η διδασκαλία ελεύθερου φωνητικού αυτοσχεδιασμού. Η δισκογραφία της περιλαμβάνει γύρω στους τριάντα δίσκους (ΛΥΡΑ, ECM) με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών, παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες χώρες, ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς και δικά της τραγούδια.

Ο μουσικός και συνθέτης Ανδρέας Πολυζωγόπουλος ανακάλυψε την τρομπέτα στα 18 του. Σπούδασε jazz τρομπέτα στο Άμστερνταμ και στις Βρυξέλλες, όπου κέρδισε τον διαγωνισμό Toots Thielemans. Το 2008, ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ, «Perfumed Dreams», με το σχήμα Poly Quartet. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικά άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το «Petrichor» και έχει εμφανιστεί σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ. Δίνοντας έμφαση στον ρυθμό και τη σιωπή οι συνθέσεις του είναι εμπνευσμένες από τη φύση και την ευρωπαϊκή jazz.

Ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος (γνωστός και ως Spyweirdos) είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του ΕΛΜΕΠΑ. Ως συνθέτης μουσικής, έχει κυκλοφορήσει πάνω από είκοσι προσωπικούς δίσκους. Ως μουσικός, έχει παρουσιάσει πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Εμμανουέλα Πεχυνάκη είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και του μεταπτυχιακού προγράμματος Embodied ArQsQc Research (Κονσερβατόριο της Αμβέρσας). Έχει λάβει μέρος σε παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών, του Μεγάρου Μουσικής, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Documenta 14. Έχει συνεργαστεί με την Αγγελική Τρομπούκη, τους Danae & Dionysios, τον Θάνο Παπακωνσταντίνου, τον Lars Jan, τον Σταύρο Γασπαράτο και τους les gens D’uterpan. Τα τελευταία χρόνια, εργάζεται ως καθηγήτρια σύγχρονου χορού και δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ ασχολείται παράλληλα με την κινηματογράφηση videodance. Έργα της έχουν προβληθεί στο Athens Video Dance Project και το Dare Dance Digitalize.

Η Χριστίνα Καρπούζου εργάζεται ως χορεύτρια, performer, προπονήτρια physical αυτοσχεδιασμού και σύγχρονου χορού. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες, μουσικούς και sound artists σε θεατρικούς χώρους, φεστιβάλ ή εικαστικές εκθέσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι ιδρύτρια και παραγωγός της πλατφόρμας DOS (“a platform for performance projects”) και καλλιτεχνική διευθύντρια του νέου χώρου DOS _space / Kypseli. Κατέχει το δίπλωμα προπονήτριας πολεμικών τεχνών της Ελληνικής ομοσπονδίας Wushu Kung fu. Είναι επίσης απόφοιτος αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και design της Middlesex University BA Honours – London.

Η Πηνελόπη Μωρούτ είναι διατομεακή καλλιτέχνις και χορογράφος, Εστιάζει στη δημιουργία υβριδικών έργων μέσω της διασταύρωσης και της συγχώνευσης διαφορετικών παραστατικών και εικαστικών μέσων. Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου – Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, με μεταπτυχιακό τίτλο στις Παραστατικές Πρακτικές, από το Πανεπιστήμιο Τεχνών ArtEZ (Master Theatre Practices – Ολλανδία), στηρίζει την καλλιτεχνική της ταυτότητα στη δημιουργική διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας η ακαδημαϊκή, καλλιτεχνική και σωματική έρευνα είναι εγγενώς συνδεδεμένες. Εργάζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ως περφόρμερ, χορογράφος, καθηγήτρια χορού και σκηνογράφος. Ως βιντεογράφος, έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Είναι η ιδρύτρια της ομάδας CROSS IMPACT.