Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η αρχαιολόγος, διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου κυρία Μαρία Λαγογιάννη, ο καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, δημοσιογράφος κύριος Νίκος Μπακουνάκης και η συγγραφέας.
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Το βιβλίο αποτελεί μία κατάδυση στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής διατροφής από την Προϊστορική εποχή ως τους Κλασικούς και Ελληνιστικούς χρόνους με οδηγό τους αρχαίους συγγραφείς που ταξιδεύουν τον αναγνώστη «Στα Μαγειρεία των Αρχαίων» με τις ιδιαίτερες μυρωδιές και γεύσεις τους. Πρόκειται για μια ιστορία που βαδίζει παράλληλα με την επίσημη βλέποντας τη διατροφή όχι μόνον ως αναγκαίο παράγοντα επιβίωσης αλλά ως έκφραση πολιτισμού και εκλέπτυνσης της ζωής.